Noticias

10 jun 2013

Serveis UAB

/
Comments0

La Universitat Autònoma de Barcelona ofereix una sèrie de serveis per a aquells estudiants que vulguin anar més enllà de les seves obligacions purament acadèmiques. Activitats, conferències, serveis lingüístics i de restauració o el mateix Campus, són alguns dels exemples del que es pot fer sent estudiant de la UAB.

Un dels serveis més destacables és l’Agència de Promoció d’Activitats i Congressos. Es tracta d’una entitat que comercialitza els espais i serveis UAB Campus i es compromet a assessorar, organitzar i coordinar activitats com congressos, convencions i reunions de qualsevol temàtica, així com realitzar actes socials, activitats a l’aire lliure i/o activitats d’oci, entre d’altres.

D’altra banda també podem trobar l’Edifici d’Estudiants, Cultura i Participació (ETC) per incentivar que els estudiants creïn i produeixin iniciatives, participin en activitats o presentin les seves inquietuds a la resta de la comunitat universitària.

En aquest sentit també cal destacar l’Associació d’Amics UAB: un espai que ofereix cursos, jornades de debat, cicles de conferències i presentacions de llibres dirigits als socis, estudiants o qualsevol persona interessada (aquestes activitats es realitzen tant dins com fora del Campus UAB).

En la mateixa línia trobem el Servei de Publicacions, que té per objectiu donar suport a la docència que es realitza a la UAB mitjançant la publicació de materials didàctics adreçats a les titulacions dels estudiants. És una bona manera de contribuir a la difusió de l’activitat científica i tècnica amb diferents publicacions i, així, poder promoure vincles de coneixement entre la UAB i la comunitat universitària.

Un servei relacionat a aquest és el Servei de Biblioteques que facilita als estudiants les seves tasques de documentació i investigació. Consta de 7 biblioteques al Campus Bellaterra, la biblioteca del Campus Sabadell i 4 biblioteques més amb conveni en diferents hospitals.

Finalment, a nivell esportiu, destacar el Servei d’Activitat Física (SAF) que gestiona les instal·lacions esportives del Campus de la universitat. S’organitzen competicions, activitats i també es pot practicar esports per lliure. El SAF disposa de gimnàs, piscina, sales polivalents, pistes de tennis i de futbol, etc.

Aquests són alguns dels serveis que la universitat ofereix als seus estudiants. La Vila Universitària es presenta com l’eix central de tots ells, on, a més a més, es podrà trobar una llibreria, una farmàcia, una perruqueria i altres serveis destinats a la comunitat universitària.

En definitiva, la idea de Viure a la UAB fa que la universitat tingui unes infraestructures creades per millorar la vida universitària i, a la vegada, cobreixi totes les necessitats de la vida acadèmica, del lleure i de la vida quotidiana dels seus estudiants.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.